Vedete din Romania

#theo rose #lia bugnar #intrebari

Lia Bugnar nu mai suporta intrebarile despre Theo Rose! A raspuns iritata cand a venit vorba despre actrita: „V-am explicat deja”

In urma cu aproximativ un an, Lia Bugnar se despartea de Anghel Damian, iar cea care ii lua locul in inima actorului era Theo Rose. Pana aici, nimic iesit din comun. Doar ca toti trei lucreaza la serialul „Clanul” de la PRO TV!

Daca Lia Bugnar si Anghel Damian se ocupa de scenariu, Theo Rose joaca rolul Verei, fiica lui Bebe Macelaru. Iar acest trio a fost pe buzele tuturor in ultimul an, deoarece la doar cateva luni de cand au inceput relatia, tanara a ramas insarcinata.

Recent, Lia Bugnar a stat de vorba cu jurnalistii de la Impact, iar intrebarile au deranjat-o. „Ati tachinat vreodata personajul lui Theo Rose? I-ati schimbat vreodata destinul?”, a fost intrebata Lia Bugnar, iar raspunsul ei a fost unul cel putin bizar: „Nu inteleg intrebarea! V-am explicat deja ca lucrez cu toate personajele, incercand sa le fac cat mai interesante si cat mai urmaribile de catre fanii serialului”.

Apoi, reporterul a insistat: „Theo Rose e foarte aproape sa devina mama. Asta nu schimba datele problemei?”. Doar ca Lia Bugnar nu s-a lasat mai prejos si a raspuns deranajata: „Asta ar trebui s-o intrebati direct pe actrita! Din perspectiva scenaristului, eu continui sa scriu povestea. In povestea noastra nu apare nicio sarcina. Deci personajul e prezent in film. Personajul nu dispare”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului