Vedete din Romania

#scandal #lino golden #Adina Buzatu

Lino Golden, scandal monstru cu Adina Buzatu: „A fost obraznic”! Ce i-a zis artistul

Invitata in emisiunea lui Catalin Maruta de la PRO TV, Adina Buzatu s-a vazut nevoita sa afirme cine este cea mai prost imbracata vedeta din Romania, iar aceasta a avut o niminalizare cel putin ciudata.

Celebra stilista a afirmat ca Lino Golden nu se imbraca bine, iar declaratia ei l-a injuria la culme pe artist.

„Sa-i zici Adinei Buzatu ca are tot capul operat si sa recunoasca ca are 75 de ani si ca isi cumpara costumele din China si le vinde aici la romani. Doamna Adina, singura oara cand am fost cel mai prost imbracat a fost cand am venit sa ma imbracati dumneavoastra. O zi sexy va urez”, a reactionat Lino Golden pe internet.

In exclusivitate pentru jurnalistii de la Click, Adina Buzatu i-a raspuns lui Lino Golden, afirmand ca nu are nimic personal cu el, ci doar si-a spus parerea.

„Nu am avut absolut nimic cu Lino. El a fost obraznic! E alegerea fiecarui om. Comportamentul e dat de cum esti tu ca persoana, de ce ai primit acasa de educație si asa mai departe. Fiecare om este liber sa se poarte cum isi doreste el. Eu nu a avut nimic si nu am absolut cu nimeni nimic”, a raspuns Adina Buzatu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului