Vedete din Romania

#sot #dubai #romania #briggite pastrama

Ce a patit Brigitte Pastrama dupa ce a ajuns in Dubai! Adevarul despre viata traita peste hotare: „Mincinosi si ma amana”

Dupa cinci luni petrecute in Dubai, acolo unde si-a cumparat o locuinta, Brigitte Pastrama a revenit in Romania, iar pe aeroport a fost asteptata de sotul ei, Florin.

La cateva zile dupa ce s-a intors acasa, Brigitte Pastrama a fost invitata in emisiunea lui Dan Capatos, acolo unde a vorbit despre viata traita departe de tara, afirmand ca a intampinat mai multe probleme in Dubai. mai mult decat atat, sotia lui Florin Pastrama a tinut sa precizeze ca locuinta din Dubai a fost cumparata dupa ce si-a vandut masina si un apartament.

„A fost foarte greu la inceput. Am reusit sa-mi ating scopul, acela de a o inscrie pe fetita mea, Sara, la una dintre cele mai bune scoli. Nu ca este imposibil, dar eu am vrut sa mearga la o anumita scoala din zona, la un anumit buget si sa aiba optiunile pe care eu mi le-am dorit pentru copilul meu. Eu imi doresc o scoala care sa aiba o perspectiva deschisa de inginerie robotica. I-a placut, eu am optat, am cautat o luna si jumatate. Ea a dat examenele. Pentru mine este un sacrificiu acest lucru. Dubaiul reprezinta un vis, insa cand locuiesti acolo, situatia se schimba. Oricum acolo trebuie sa ai rabdare. Mi-a fost greu cu absolut tot. In primul rand am stat luni in care mi s-a schimbat viza de turist in rezident. Am platit casa cu bani cash. Am vandut un apartament aici si masina, ca sa pot lua casa asta. Si, da, toti banii pe care i-am avut, vreau sa-ti spun ca i-am bagat aici. Am avut foarte, foarte multe poticniri. Pentru ca mie, cand am ajuns aici, la trei saptamani, mi-au fraudat toate cardurile, au incercat niste hackeri sa-mi ia banii de pe ele. Deci nu a fost foarte usor”, a spus Brigitte Pastrama.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare