Vedete din Romania

#poza indrazneata #instagram reactii #lavinia pirva #fotografie

Lavinia Pirva, pusa la zid dupa ce s-a pozat fara lenjerie intima. "Ce zice Stefan?"

Lavinia Pirva a starnit reactii negative pe Instagram dupa ce a postat o fotografie indrazneata, in care nu purta lenjerie intima.

Lavinia Pirva si-a surprins recent fanii cu o fotografie provocatoare, realizata in cadrul unei sedinte foto in care a decis sa renunte la lenjeria intima. Sotia lui Stefan Banica Jr. a purtat o rochie super sexy care a lasat o buna parte din piele la vedere, ceea ce a alimentat imaginatia fanilor.

 

 Pe langa aprecieri, Lavinia Pirva a primit si cateva critici din partea celor care o urmaresc pe retelele de socializare. Internautii au fost curiosi ce parere are Stefan Banica atunci cand o vede intr-o astfel de ipostaza si au comentat absenta lenjeriei intime. „Ce zice Stefan cand te vede asa goala?”, a fost unul dintre comentarii.

Lavinia Pirva a decis sa ignore comentariile rautacioase si nu a raspuns criticilor. Desi s-a mai intamplat sa primeasca hate gratuit din partea urmaritorilor sai, artista nu ii baga in seama si continua sa se fotografieze in diferite ipostaze sexy.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului