Vedete din Romania

#retragere muzica #connect-r #anunt

Anuntul incredibil al momentului! Connect-R se retrage din muzica: „Viata nu e doar aplauze si bani”

Considerat drept unul dintre cei mai mari cantareti pe care i-a avut vreodata Romania, Connect-R pare ca se gandeste serios sa paraseasca industria muzicala.

 

Ajuns la aproape 41 de ani, varsta pe care o va implini in luna iunie, artistul a fost invitat recent in podcastul lui Radu Tibulca, iar acolo a facut un anunt trist pentru fanii lui.

„O sa fac un anunt in premiera. Suntem in 2023. In maximum doi ani, fratele tau se retrage usor, usor. Voi ramane in studio foarte mult si probabil ca o sa mai fac cateva concerte mari. Vreo 4-5 in niste sali mai mari din tara, din Bucuresti, evident, si cam atat. Viata nu e doar turneu, aplauze si bani. Vreau sa ma plimb, vreau sa vad lumea asta”, a spus Connect-R.

Celebrul cantaret a continuat dezvaluirile, afirmand ca a avut probleme de sanatate in ultimul timp si ca din aceasta cauza se gandeste serios sa mai aiba doar cateva concerte, dupa care sa se retraga din muzica.

„Nu mai pot sa stau in scaunul de masina kilometri intregi. Anul trecut, soferul meu a mers cu perfuzii dupa el, eu am facut o criza de rinichi. E mult, e foarte mult. Undeva trebuie sa se opreasca. In doi ani, gata”, a spus Connect-R.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului