Vedete din Romania

#laurette #ion tiriac #relatie

Laurette, dezvaluiri despre relatia cu Ion Tiriac: „Nu a fost barbat care sa refuze”

De-a lungul timpului, presa tabloida a notat ca Laurette ar avea o relatie cu Ion Tiriac, insa niciuna dintre partile implicate nu a recunoscut vreodata in mod oficial acest lucru.

Cu toate acestea, zvonurile s-au inmultit, astfel ca zilele trecute, fiind invitat la „Detectorul de minciuni”, emisiune pe care Oana Radu o are pe YouTute, Laurette a fost intrebata daca are o relatie cu Ion Tiriac. Iar raspunsul ei a lasat loc de interpretari!

„Intrebarea asta mi s-a pus de atat de multe ori, dar nu as putea sa raspund la ea. O sa las asa, sa ramana o enigma pentru toti cei care sunt curiosi. Adevarul este ca este foarte frumos sa stai in preajma domnului Ion Tiriac si cred ca orice femeie si-ar dori sa stea in preajma lui si nu pot sa zic ca a fost onoare, ca, pana la urma, si eu sunt o femeie foarte frumoasa, exotica, independenta, pe care si-o doreste orice barbat, zic eu. Din toate experientele pe care le-am avut, nu a fost barbat care sa refuze. Eu sunt foarte mandra de mine, ca am putut sa ies la o cina sau doua sau trei sau patru, nu se stie niciodata, cu domnul Ion Tiriac”, a spus Laurette.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului