Vedete din Romania

#claudia iosif # iubita dorian popa #declaratii #despartire

Iubita lui Dorian Popa, primele declaratii dupa ce s-a scris ca s-a despartit de artist

Dupa o perioada destul de lunga in care nu au mai aparut impreuna, despre Dorian Popa si iubita lui, Claudia Iosif, cunoscuta si drept Babs, s-a scris in tabloide ca nu ar mai forma un cuplu.

 

Intrebata de fanii de pe retelele de socializare de ce nu a mai fost vazuta in mediul online in compania lui Dorian Popa, Claudia Iosif (Babs) a precizat ca ei nu ii place foarte mult sa se afiseze in spatiul public, iar acesta ar fi motivul principal.

Mai mult decat atat, jurnalistii de la Cancan noteaza ca tanara a afirmat ca formeaza in continuare un cuplu cu artistul, chiar daca gurile rele spun ca ei s-ar fi despartit.

„Afisarea excesiva a unei relatii nu aduce nimic bun. E parerea mea, nu stiu daca este valabil pentru toata lumea. Pentru noi nu este ok. Nu ne ascundem, dar nici nu suntem non-stop impreuna prin poze si filmari. Fiecare cu treaba lui. Acasa e acasa. Daca il urmaresti pe Instagram pe Dorian, o sa vezi ca el are tema si este doar el in poze. Si in al doilea rand, eu nu sunt un asa mare fan sa ma pozez. Nu e felul meu de femeie. Si fug, sincer. El a inteles chestia asta si a respectat-o. Eu fac poze atunci cand vreau sa-mi prezint hainele sau fac daca am chef in momentul acela. De obicei nu prea sunt cu pozele”, a spus Claudia Iosif (Babs).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare