Vedete din Romania

#iubita culita sterp #culita sterp

Iubita lui Culita Sterp a plecat singura din tara: „Fiecare trebuie sa-si urmeze cursul vietii”! Artistul a ramas in Romania

Destul de discret cand vine vorba despre viata lui de cuplu, Culita Sterp nu s-a afisat foarte mult atlaturi de iubita lui, Daniela Iliescu, deoarece ei nu ii place expunerea, dupa cum tanara a dezvaluit in nenumarat randuri.

 

Chiar daca relatia lor a stat destul de departe de ochii presei si ai fanilor, Culita Sterp si Daniela Iliescu le mai ofera internautilor detalii despre viata lor. Iar ce a facut acum iubita manelistului le-a ridicat semen de intrebare multor persoane.

Dupa cum a dezvaluit chiar ea pe YouTube, Daniela Iliescu a plecat in vacanta in Austria, insa de una singura, fara a-l avea alaturi pe Culita Sterp. Lucru pe care il face destul de des, din cate se pare!

„Stiu ca, de cele mai multe ori, sunt de neinteles pentru cei mai multi dintre voi. Mai ales pentru persoanele care nu ma cunosc. Stiu ca e ciudat ca eu calatoresc singura, insa nu mai e nevoie sa repet de ce nu pot calatori cu Culita. Consider ca fiecare om trebuie sa isi urmeze cursul vietii lui. Si daca eu am o problema, daca am ceva ce tine de business sau imi place sa calatoresc, nu trebuie sa o faci mereu impreuna cu cineva. Chiar va incurajez sa petreceti cat mai mult timp impreuna cu voi. Cand cineva pleaca pentru o perioada din viata voastra, sa invatati sa va bucurati de timpul petrecut cu voi. Atunci inseamna ca ati castigat, ca fericirea ta nu mai depinde de nimeni. Sa te poti bucura de lucrurile din viata singur, sa poti sa mergi la o cafea, sa faci shopping, orice... Eu puteam acum sa iau pe cineva cu mine, dar nu am luat. Am preferat sa fiu eu cu gandurile mele”, a spus Daniela Iliescu, iubita lui Culita Sterp, pe YouTube.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare