Vedete din Romania

#alin regele tiktok #alin #saltat de mascati #regele tiktok #tiktok

Alin, supranumit „Regele TikTok” din Romania, saltat de mascati in timp ce era live pe internet! Reactia lui cand i s-a strigat „Culcat”

Alin, unul dintre cei mai cunoscuti romani de pe TikTok, autointitulat „Regele TikTok”, a avut parte de o mare „surpriza” zilele trecute: mascatii au intrat peste el in timp ce facea live si l-au arestat!

 

Chiar daca multa lume a crezut ca totul este o farsa, intamplarea a fost cat se poate de reala, Alin fiind acuzat ca si-a amenintat vecinii timp de luni de zile, dupa ce acestia reclamau ca face prea multa galagie.

„In fapt, din luna mai a anului trecut si pana in prezent, barbatul ar fi tulburat ordinea si linistea publica in mod repetat, intr-un imobil din sectorul 6, aruncand diferite obiecte de mobilier, materiale pirotehnice sau electrocasnice de la balcon, activitati pe care le-ar fi filmat si postat pe o retea de socializare. In acest context, ar fi adresat amenintari cu acte de violenta locatarilor, de natura sa tulbure ordinea si linistea publica. La data de 28 martie 2023, acesta ar fi intrat intr-un magazin alimentar si s-ar fi filmat intr-o postura indecenta, de natura sa provoace indignarea persoanelor prezente”, se arata in comunicatul autoritatilor.

 

@alexst868 #allin #allinasi #allinsidana #politia #alex868 #alexalexwork ♬ sunet original - Alex Alex

„Nu s-a intamplat nimic, ni s-a spus ca a avut mandat de aducere din cauza perturbarii linistii si ordinii publice in mod repetat, asta e toata acuzarea pe care o are, nimic altceva. Sunt aici la sectie, sa vedem ce se intampla. Nu l-au arestat, a avut doar mandat de aducere, a dat niste declaratii, nu stiu nimic momentan concret, dar stiu ca astea sunt acuzatiile. Doamne fereste, niciodata in viata asta nu a facut asa ceva, nu exista asa ceva tepe, absolut nimic”, a spus iubita lui Alin pentru WOWbiz. Aceasta este nimeni alta decat Dana Badea, fosta ispita la „Insula iubirii”, cunoscuta datorita faptului ca era dansatoare in videoclipurile manelistilor.

 

@goldenmasks.2023 Allin arestat pe live#romania🇷🇴 #fypシ゚viral #top #share ♬ sunet original - Studio-Viper Prod

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului