Vedete din Romania

#irinel columbeanu #columbeanu #declin

Irinel Columbeanu, despre declinul sau: “Monica isi dorea un nivel de viata foarte bun”

Irinel Columbeanu a dus o viata extravaganta, pe cand putea sa isi faca toate placerile. Acum, pensia mica din care traieste nu acopera nici macar azilul in care sta. Totusi, proprietarul Ion Cassian l-a lasat pe fostul milionar din Izvorani sa isi duca traiul acolo. Intr-un interviu recent, acesta a vorbit despre declinul sau.

 

“Declinul a inceput odata cu aventura pe care am initiat-o eu la Targu Carbunesti. Ma refer la acel material, columbeanitul. Am investit toti banii pe care ii aveam, milioane de euro. Afacerea nu a mers, era ca si cum as fi incercat sa imping un tren cu mainile goale. Nu aveam banii suficienti, am avut mult de investit in acea fabrica. Ea mai exista si acum dar este in lichidare […]

Bunurile am inceput sa le vand fortat fiind de banca care mi-a acordat un credit si dupa ce am candidat la Primaria Capitalei au gasit de cuviinta sa declare creditul scadent. Probabil crezand ca eu nu o sa le mai pot returna creditul, desi eu returnasem o buna parte din el.”, a explicat Irinel Columbeanu pentru Romania TV.

De asemenea, Irinel Columbeanu a vorbit si despre fosta partenera, Monica Gabor.

„Monica isi dorea un nivel de viata foarte bun. Si cred ca a ajuns destul de cunoscuta. Eu am facut-o pentru a-i asigura fostei mele sotii un nivel de viata foarte bun. Si cred ca a ajuns destul de cunoscuta in Romania. Pentru mine nu a fost bine… si nici persoanele de sex feminin care au fost in jurul meu nu mi-au facut bine, atentia era acordata si lor, iar despre ele se credea ca stateau langa mine pentru ca le intereseaza banii. Le-am ajutat financiar pe toate. Si dupa aceea m-au ajutat si ele pe mine, inclusiv aici, ca sa-mi pot prelungi aceasta sedere aici.”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare