Vedete din Romania

#azil #columbeanu

Irinel Columbeanu a ajuns la azil! Motivul pentru care risca sa fie dat afara si de acolo

Problemele par ca nu ii mai dau pace lui Irinel Columbeanu, care de cativa ani are doar ghinioane.

Dupa ce a fost parasit de sotie, adica de Monica Gabor, Irinel Columbeanu a ramas si fara avere, dar si fara fiica lui, care a plecat alaturi de Monica in SUA, acolo unde cele doua locuiesc impreuna cu Mr. Pink, actualul iubit al Monicai Gabor.

Pe langa faptul ca si-a pierdut familia si averea, Irinel Columbeanu a fost data afara si din caza, astfel ca recent a ajuns intr-un azil pentru batrani. Dar ghinioanele inca se tin de el!

Din pacate, pentru ca nu are bani, fostul afacerist nu poate sa stea la nesfarsit in azil, astfeo ca proprietarul de acolo spune ca Irinel Columbeanu risca in orice moment sa fie dat afara.

„El acum traieste dintr-un venit de nici 2.000 de lei, de unde sa aiba bani sa plateasca? Spera sa-l ajute prietenii, cei de la televiziune, ca el niciodata n-a cerut bani sa mearga in emisiuni. Si domnul Becali, in ultima instanta. Tot Gigi Becali a dat bani si pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru ca nici la ea nu avea cine sa plateasca azilul.

Acum eu sunt intr-o situatie ingrata, pentru ca nici nu pot sa dau un om afara in asa stare, nu ma lasa inima. Dar nici sa-l tin la infinit fara bani nu am cum. Mi-e imposibil. Il tin si eu gratis o luna-doua! Eu il cunosc pe Irinel Columbeanu si ne leaga o prietenie sincera, pentru ca si tatal lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioada a vietii. Nu puteam sa nu-l gazduiesc atunci cand am aflat in ce stare este si ca are nevoie de ajutor de urgenta”, a spus, pentru Click, Ion Cassian, proprietarul azilului in care a ajuns Irinel Columbeanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului