Vedete din Romania

#irina schrotter #razvan ciobanu #criza #faliment

Irina Schrotter il scoate din criza pe Razvan Ciobanu

In aceasta seara va avea loc cea de-a XII-a editie a Romanian Fashion Week. Evenimentul se va desfasura la Sala Sporturilor din Iasi, fiind organizat de Irina Schrotter . Creatoarea de moda isi va prezenta colectia toamna-iarna pentru femei alaturi de Andreea Raicu si o linie pentru barbati, creata de Razvan Ciobanu .

Romanian Fashion Week va dura doua seri si pe podium vor fi prezentate 34 de colectii. La aceste prezentari de moda au fost invitate sa participe si Andreea Marin Banica, Daniela Nane sau Iulia Vantur. Festivalul va avea o sectiune pentru designerii debutanti, una pentru cei consacrati, una pentru lenjerie intima si una pentru ceremonii.

Trei, patru piese din creatiile designerilor vor fi alese pentru prezentarea de moda de la Shanghai, Greenopolis. „Este o adevarata competitie intre designeri pentru a ajunge la Saptamana Modei de la Shanghai, pentru ca acolo exista o deschidere extraordinara pentru de design. Sunt multe oportunitati si vrem sa aratam ca unde se opreste imaginatia incepe Romania”, a declarat pentru Irina Schrotter, pentru ziarul “ring”.

Pentru Razvan Ciobanu, care pana nu demult era in pragul falimentului, aceasta ar fi o foarte buna ocazie de a reechilibra bugetul.

Editia de anul acesta a Romanian Fashion Week are un buget ce se ridica la 150.000 de euro. Este sustinut si de Primaria Iasi care asigura locurile de cazare, transpotul si aproximativ 4.000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare