Vedete din Romania

#gabriela cristea #emil cristea #familie

Fratele Gabrielei Cristea: "N-avem nevoie de nimic de la ea! E o nenorocita!"

Vestea ca mama ei a incetat din viata nu a oprit-o pe Gabriela Cristea sa-si continue munca. Calma, aceasta a inregistrat mai departe pentru " Nora pentru mama ". Nonsalanta ei insa i-a adus ura familei.

Emil Cristea , fratele acesteia, nu mai vrea sa o vada la ochi si a blamat-o pentru faptul ca nu a vrut sa vina sa-si vada mama grav bolnava, nici macar in momentul in care aceasta si-a dat ultima suflare.

„N-avem nevoie de nimic de la ea! E o nenorocita! Am cautat-o in tot acest timp pe Gabriela, dar acum n-am mai sunat-o. Nu mai vreau s-o vad!”, au fost cuvintele  spuse de Emil Cristea la adresa Gabrielei.

Didina Cristea, mama vedetei, a fost internata acum o luna in Spitalul Municipal Bucuresti fiind diagnosticata cu pancreatita. Desi femeia s-a luptat cu boala, fiind operata de trei ori, corpul ei nu a mai rezistat si a decedat in cursul zilei de ieri.

Prezentatoarea TV nu a avut o relatie buna cu familia ei de 16 ani incoace, insa aceasta a refuzat sa dea mai multe detalii despre aceasta situatie, pretextand ca este viata ei privata.

Banii, marul discordiei in familia Cristea?

Prin presa s-a tot zvonit cum ca marul discordiei in familia Cristea l-ar reprezenta banii, insa Emil Cristea a negat aceste informatii.

„Nu ne-a dat un leu niciodata, iar acum nu mai avem nevoie de ajutorul ei. Mi-as fi dorit sa mearga sa o vada pe mama cat era in viata, poate asta i-ar fi alinat durerea”, a declarat fiul Didinei Cristea pentru ziarul “ring”.

Antena 1 sare in ajutorul familiei Cristea

Antena 1a sarit in ajutorul familiei Cristea pentru a-i putea gasi Didinei un loc de veci. Astfel inmormantarea va avea loc maine, dar Emil este convins ca prezentatoarea TV nu va ajunge.

„Nu o vom lasa pe mama la casa mortuara, o vom aduce in locuinta pe care ea impreuna cu tatal meu au construit-o cu greu. Sunt convins ca Gabriela nu va veni la inmormantare pentru ca lumea o va lua la bataie”, a precizat acesta pentru aceeasi publicatie.

Nici tatal vedetei, Eugen Cristea, nu este mai indulgent cu reactiile Gabrielei, neintelegand de ce se comporta asa. „Nu stiu cu cine seamana asa cainoasa”, a spus acesta pentru “Acces Direct”.

Matusa Gabrielei: "Cum sa-ti renegi mama care ti-a dat viata?!"

La randul ei, Floarea Mititelu, matusa prezentatoarei TV este siderata de cele intamplate. „Mama ei a fost la Gabriela acasa si, cand a vazut-o, a intrebat-o: «Ce cauti aici, ce vrei de la mine?». Nu spune nimic pentru ca ea e prea vinovata, ii e rusine de ceea ce a facut... Cum sa n-ai timp pentru mama ta cand stii ca ea nu mai are mult timp de trait?! Numai ele doua stiu ce s-a intamplat... Didina urma sa fie din nou operata... Ultima interventie chirurgicala a reusit, dar infectia s-a extins in tot corpul si medicii n-au mai avut ce sa-i faca. I-a scazut tensiunea la 5... Gabriela nu cred ca va veni la inmormantare de rusine... Mi-e mie rusine... Cum sa-ti renegi mama care ti-a dat viata?!”, a comentat doamna Mititelu, sora Didinei Cristea, in cadrul emisiunii de la Antena 1.

De partea cealalta, Marcel Toader , sotul Gabrielei Cristea, prefera sa nu se bage. Contactat telefonic de cei de la ring, acesta a spus ca va respecta decizia lui Gabi, oricare ar fi aceasta.

„N-am apucat sa vorbesc cu ea, e inca in emisie. Hotararile sunt ale ei, nu ale mele. Eu sunt doar un arbitru”, a declarat Marcel Toader pentru „ring”.

Contactata telefonic de cei de la “ring”, Gabriela Cristea a fost insa de negasit.

 

Citeste si:

Gabriela Cristea a plans la vestea mortii mamei: "Dumnezeu sa o odihneasca!"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare