Vedete din Romania

#mesaj artista #alexandru ciucu #alina sorescu #divort

Alina Sorescu a confirmat divortul de Alexandru Ciucu. Primul mesaj oficial transmis de artista

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu divorteaza dupa 12 ani de casnicie. Desi zvonurile despre separarea celor doi au aparut inca de anul trecut, cei doi au confirmat abia acum ca au pus punct casnicie lor. Acum, ei se vor lupta in instanta pentru custodia celor doua fetite, deoarece creatorul de moda isi doreste ca fetitele sa locuiasca cu el, in vila in care au stat pana acum.

Alina Sorescu a avut si ea prima reactie oficiala in ceea ce priveste separarea de sotul sau. Ea a marturisit ca a depus actele de divort la inceputul acestui an si a declarat ca va lupta pentru fiicele sale, care in acest moment locuiesc cu ea.

"Dragii mei, nu voiam sa comentez pentru ca, asa cum stiti cu totii, am fost inca de copil un om discret, cu un parcurs serios si m-am tinut departe de scandaluri. 

Avand in vedere ca au aparut informatii eronate in presa, este nevoie sa fac o precizare. La inceputul anului am introdus actiunea de divort, iar in cadrul acestui proces sotul meu a intentat acum o ordonanta presedintiala, in care cere domiciliul fetitelor noastre la el pana la solutionarea in instanta a procesului.

Voi face tot posibilul sa imi protejez fetitele, sa muncesc pentru a le creste si sa le educ armonios, ca si pana acum. Le multumesc parintilor mei care sunt alaturi de mine si tuturor celor care in aceste zile mi-au trimis mesaje de incurajare", a scris Alina Sorescu pe pagina sa de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare