Vedete din Romania

#bani #nunta #nutu camataru #ilinca vandici

Ilinca Vandici, rasfatata de Nutu Camataru

Ilinca Vandici a fost invitata lui la o nunta la care acesta era nas. Pe post de maestru de ceremonii,  vedeta TV a avut parte de un tratament demn de o printesa si a fost rasplatita cu de 3000 de euro pentru munca prestata.

Sambata seara, in clubul Diamond din Bucuresti a avut loc nunta lui Florin "Ureche", organizata de Camataru. Potrivit unor martori prezenti la eveniment, petrecerea s-a dovedit a fi un adevarat spectacol.

Cu Ilinca Vandici pe post de maestru de ceremonii, multe vedete s-au perindat pe ringul de dans la nunta pentru a sustine cate un recital. Printre acestia s-au numarat si manelistii Adi Minune si Florin Salam , apreciati peste masura de invitati care au inceput sa arunce cu euro in ei.

Ulterior, Ilinca Vandici i-a chemat pe nuntasi si la dans si i-a pus in tema cu surpriza serii: un mare foc de artificii, care a costat cateva mii de euro.

Cei prezenti la eveniment au precizat pentru Libertatea ca momentul pirotehnic era sa le strice seara si asta pentru ca s-au sesizat autoritatile. Nutu a reusit insa sa-i imblanzeasca pe oamenii legii si nicio amenda nu a mai fost scrisa.

Foarte multumit de prestatia Ilincai Vandici, Nutu Camataru i-a dat acestia nu mai putin de 3000 de euro, potrivit acelorasi surse.

"Nu am vazut niciodata asemenea petrecere. Cred ca au fost vreo 500 de oameni. Vedete au fost cu duiumul, iar pentru muzica cred ca s-au cheltuit zeci de mii de euro, caci au cantat mai multe formatii", a concluzionat pentru Libertatea, dand de inteles astfel ca petrecerea a fost una reusita.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare