Vedete din Romania

#elena basescu #codin maticiuc #fundatie #orfani

Elena Basescu si Codin Maticiuc sar in ajutorul orfanilor

Elena Basescu , prietena bun cu Maticiuc, orfanilor. Codin Maticiuc impreuna cu familia sa au pus bazele unei care se ocupa cu intr-ajutorarea copiilor sau cu probleme familiale.

In 2007, parintii tanarului crai din Dorobanti, Ion si Smaranda Maticiuc, au infiintat Fundatia Metropolis si au cladit un in zona Giulesti, bucuresti . Sub acest acoperis isi duc acum traiul aproximativ 50 de sau cu probleme in familie .

Mai mult decat atat, parintii lui Codin merg in vacante impreuna cu acesti copii si participa la tot soiul de activitati distractive pentru a-i inveseli pe micuti.

Elena Basescu, o apropiata a lui Codin, a luat si ea parte la initativa tanarului si de fiecare data cand poate merge la orfelinat sa se joace cu cei mici si sa le aduca cadouri.

De curand, mezina presedintelui Traian Basescu a participat la un eveniment dedicat celor care au ajutat copii ocrotiti de Fundatia Metropolis, potrivit ziarului Libertatea. La eveniment a fost prezenta si Alina Crisan, una dintre fostele iubite ale lui Codin, indragostita si ea de copii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare