Vedete din Romania

#declaratii divort #divort #ilinca vandici

Ilinca Vandici, primele declaratii despre divort: „Imi pare rau sa va dezamagesc"

Ilinca Vandici si-a gasit fericirea dupa despartirea de Ciprian Marica in bratele unui tanar de afaceri din Bucuresti. Vedeta si sotul sau, Andrei Neacsu, sunt casatoriti din anul 2017. Cei doi au impreuna un baietel, in varsta de ani.

 

In cel mai recent videoclip postat pe canalul sau de Youtube, Ilinca Vandici a uimit pe toata lumea. A vorbit despre divortul de sotul sau. Ce se intampla in familie vedetei?

„Imi pare rau sa va dezamagesc, imi pare bine pentru mine. Relatia cu Andrei este foarte frumoasa si foarte linistita. Este cam tot ce am visat si mi-am dorit de la o familie, de la un barbat, de la o relatie. Bineinteles ca toti avem plusuri si minusuri. Bineinteles ca ne mai ciondanim si noi.

Bineinteles ca dupa ne impacam si ne iubim, dar nu uitam niciodata ca avem un copil. In momentul in care intervine un copil, fir-ar sa fie de treaba, nu mai poti sa fii de capul tau si sa zici: «Nenorocitule, ai facut nu stiu ce, gata, la revedere, ne despartim!».

Eu [ziceam asta], inainte de casnicie. Dupa ce a venit Zian: «Hai, iubi, ca nu e asa de rau. Te rog eu nu mai face asta, pentru ca ma deranjeaza. Hai sa incercam sa facem sa fie bine, sa fim fericiti!». (…) Deci divort nu e, nu e!”, a spus Ilinca Vandici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare