Vedete din Romania

#momente socante #Amna #parcare

Momente socante pentru Amna. Ce i s-a intamplat artistei in plina strada

 

Amna, una dintre cele mai apreciate si cunoscute artiste din Romania, se bucura de o cariera impresionanta si de iubirea neconditionata a fiului ei, David. Desi este o mama singura, blondina a aratat intotdeauna o putere interioara remarcabila si a considerat ca fiecare dificultate din viata este o oportunitate de invatare. Recent, Amna a trait o experienta desprinsa parca dintr-un film.

Vedeta s-a dus sa-si ia fiul de la scoala si apoi s-a oprit pentru cateva minute la o cafea impreuna cu alte mame. Dat fiind traficul intens din Bucuresti, cantareata a cautat mult timp un loc de parcare potrivit, asigurandu-se ca nu blocheaza pe nimeni.

Insa, la scurt timp dupa ce s-a intors de la scoala fiului sau, Amna a constatat ca masina ei era blocata de alte doua autoturisme. In acel moment, nevazand pe nimeni in jur, a privit prin gard si a observat o femeie in varsta de aproximativ 60 de ani care se afla la piscina. A intrebat-o politicos daca masina ii apartine, insa doamna a negat acest lucru.

"Am fost sa il iau pe David de la scoala si am ramas la o cafea cu mamicile dupa. Am parcat masina pe o strada, unde nu am considerat ca am blocat pe nimeni si chiar nu am blocat pe nimeni. Ajunsa la masina, dupa vreo ora si ceva, masina mea era blocata. In spatele masinii era o masina, iar in lateral alta masina, era imposibil sa iesi de acolo. Prin gard am vazut o femeie care era la piscina si am intrebat-o: aveti idee a cui este aceasa masina?, mi-a raspuns foarte greu si mi-a spus ca nu are idee", a declarat Amna pentru Spynews.ro.

Vedeta a fost nevoita sa apeleze la 112 pentru a-si elibera masina blocata. Amna a mentionat ca a ales aceasta cale, in detrimentul asteptarii soferilor, deoarece fiul ei era foarte obosit si se asezase pe o bordura. In acel moment, doamna din spatele gardului a iesit in strada si a facut un mare scandal:

"Dupa ce am sunat la 112, pentru ca nu aveam cum sa ies, copilul era foarte obosit, statea pe bordura, aceeasi doamna care mi-a spus ca nu stie a cui este masina, s-a gandit sa iasa. S-a apucat sa ma jigneasca si sa ma faca in toate felurile, eu eram cu copilul...I-am spus: doamna daca sunteti fericita ca ma jigniti la ora aceasta, eu imi cer scuze ca am parcat aici, nu stiam ca este strada dumneavoastra. Era o nebunie la scoala in zua respectiva, nu aveai unde sa parchezi, erau toate serbarile tuturor claselor. Eu am parcat pe o strada langa scoala, intr-adevar pe strada respectiva erau case, dar nu am blocat nimic, garaje, intrari", a mai declarat artista.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului