Vedete din Romania

#ilinca vandici #vacanta dubai #dubai

Ilinca Vandici a plecat in Dubai cu fiul ei! Presa tabloida noteaza ca vedeta s-a despartit de sot

Ajunsa la aproape 37 de ani, varsta pe care o va implini in luna iunie, Ilinca Vandici ar trece prin momente grele in mariaj, dupa cum noteaza presa tabloida.

Gurile rele afirma ca vedeta si sotul ei s-ar fi despartit, deoarece nu au mai fost vazuti de mult timp impreuna. insa niciunul dintre cei doi nu a vrut sa faca vreun comentariu pe aceasta tema.

Zvonurile potrivit carora Ilinca Vandici s-a despartit de sot s-au intensificat in ultima perioada, mai ales deoarece vedeta a plecat in vacanta in Dubai doar alaturi de fiul ei. Iar aceasta escapada le-a dat apa la moara carcotasilor.

Potrivit jurnalistilor de la Libertatea, Ilinca Vandici a dezvaluit de ce a plecat in vacanta cu fiul ei in Dubai:

„Zian adora aventura, parcurile de distractii si, dupa experienta Disneyland, de acum cateva luni, mi-am dorit sa mergem impreuna intr-o noua expeditie, asa cum ne place noua sa spunem. Dar, de aceasta data, intr-o destinatie calda, care sa ofere mult mai multe atractii pentru copii. Am ales Dubai, dupa ce m-am documentat ce poti face acolo cu un copil de varsta lui. Am avut doar patru zile la dispozitie, dar au fost pline de momente unice de care ne-am bucurat foarte mult. Sunt foarte recunoscatoare pentru ca reusesc sa ii ofer lui Zian momente unice si amintiri de neuitat. Sunt fericita ca alaturi de el si copilul meu interior se bucura de aceste clipe minunate si, astfel, mi se pare ca reusesc sa rescriu povestea propriei copilarii. Multi m-ati intrebat de ce am ales Dubai ca si destinatie de vacanta alaturi de copil. E simplu! Pentru ca aici am gasit o multime de locuri si activitati super atractive pentru copii si nu ne-am plictisit nici macar o secunda! Sunt recunoscatoare, asadar, pentru tot”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare