Vedete din Romania

#aparitie pe micile ecrane #micile ecrane #gina pistol

Gina Pistol, afectata de faptul ca nu mai apare pe micile ecrane: “Ma doare”

 

Gina Pistol s-a ocupat mult timp de Chefi la Cutite si America Express, fosta Asia Express. Ulterior, vedeta a simtit nevoia de o pauza, mai ales pentru ca a devenit mamica. Totusi, aceasta a vorbit intr-un podcast de faptul ca ii lipseste activitatea profesionala si nu se mai poate uita la cele 2 show-uri, tinand cont ca ii trezesc emotii puternice.

„Ma doare, nu pot sa ma uit. Ma emotioneaza. Stii cum e, cand cresti ceva, o planta, o uzi tu, pui ingrasamant, ii stergi fiecare frunza, ii dai energie. E a ta, stii? Si pe urma sa o vezi asa, parca… Inchizi ochii si treci pe langa, te doare. Si ma doare, ca imi lipsesc. Mie imi place sa merg, eu sunt un semn mutabil ca si horoscop, daca ma inchizi intr-un birou m-ai omorat. Nu pot, eu trebuie sa fiu libera, sa cunosc oameni, sa vad locuri, sa ma bucur vizual de tot felul de peisaje, eu omul asta sunt. Ma mai uit din cand in cand ce posteaza pe paginile de Instagram (n.red. – ale emisiunilor pe care le-a moderat), dar nu pot, ma doare, ma rascoleste.”, a spus Gina Pistol in podcast-ul lui Damian Draghici, potrivit Click!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului