Vedete din Romania

#declaratii socante #gigi becali #ucraina

Gigi Becali, refuzat de ucraineni! Declaratiile socante care i-au suparat pe oficialii de la Kiev: „Aia sunt nazistii”

In aceasta luna, Dinamo Kiev, formatie din Ucraina antrenata de Mircea Lucescu, si FCSB, echipa patronata de Gigi Becali, ar fi trebui sa joace o partida amicala de fotbal in Romania, pe stadionul Arcul de Triumf.

 

Din pacate, meciul nu va mai avea loc, oficialii lui Dinamo Kiev afirmand ca au fost deranjati de unele afirmatii pe care le-a facut Gigi Becali la Romania TV, declaratii care au avut legatura cu razboiul din Ucraina si cu presedintele Volodimir Zelenski.

„Vreti sa spun ce stiu eu? Pe Volodimir Zelenski l-a pus presedinte un mare miliardar, Igor Kolomoisky, care are gruparea Azov. El l-a salvat pe Roman Abramovich. L-a sunat pe Zelenski: «Eu te-am pus, salveaza-l pe Abramovich». Si Zelenski l-a sunat pe Joe Biden si i-a zis «Iarta-l pe Abramovich». El a facut gruparea Azov. Aia sunt nazistii. Miliardarul ala e evreu si lumea se minuneaza ca el a facut gruparea nazista Azov. Stiu eu”, a spus Gigi Becali.

In urma acestor declaratii, cei de la Dinamo Kiev au postat pe site-ul oficial un mesaj prin care anuntau ca renunta la amicalul cu FCSB si ca vor juca o partida de fotbal impotriva clujenilor de la CFR: „Managementul celor de la Dinamo Kiev considera declaratia lui Gigi Becali despre regimentul Azov este inadmisibila. In aceste conditii nu vedem cum am putea gazdui acest meci amical. Acest lucru a fost deja comunicat celor de la FCSB. Dinamo Kiev vrea sa ii multumeasca lui Gigi Becali pentru ca a ajutat la organizarea antrenamentelor si a gazduit echipa pe teritoriul Romaniei, dar puncteaza ca cel mai important lucru in acest moment este independenta tarii. In locul meciului cu FCSB, echipa noastra va disputa un meci amical impotriva campioanei CFR Cluj”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare