Vedete din Romania

#anghel iordanescu #gigi becali #nas

Gigi Becali a spus adevarul! De ce nu a mai vrut sa fie nasul fiicei lui Anghel Iordanescu

Maria, fiica lui Anghel Iordanescu, s-a casatorit in weekend, iar cel care ar fi trebuit sa ii fie nas era nimeni altul decat Gigi Becali.

 

Din pacate, pe ultima suta de metri mirii si-au schimbat nasii, iar acest lucru se pare ca s-a intamplat din dorinta patronului de la FCSB.

„Muzica, dans, la mine nu mai exista. Am venit ca un parinte spiritual. Ei si-au pus nasi tineri, care merg la nunta, stau noaptea… la distractie. La mine gata. Dup-aia, vreti sa se spuna: «Uite, domle, are blat pe la echipa nationala, cine stie, vreun dosar penal»”, a spus Gigi Becali la Antena Sport.

Presa tabloida a speculat ca latifundiarul din Pipera a luat aceasta decizie dupa ce s-a certat cu Edi Iordanescu, fratele miresei si totodata antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei, insa Maria Iordanescu a tinut sa precizeze ca dorinta lui Gigi Becali nu a avut nicio legatura cu lucrurile scrise de jurnalisti.

„Domnul Becali, din pacate, nu a mai fost nasul nostru. Desi relatia dintre noi nu s-a deteriorat in niciun fel, cum ca din cauza certurilor dintre fratele meu si domnul Becali. Noi ne-am dat seama ca ne dorim nasi aproape de noi, care sa aiba timp disponibil. Domnul Becali e un om care ajuta pe toata lumea, se imparte la toata lumea. Am ajuns la un acord. L-am rugat sa ne fie parinte spiritual macar in suflet, daca nu in fata lui Dumnezeu. S-a tinut de cuvant din primul moment. A fost prezent si pentru asta ii multumesc”, a spus Maria Iordanescu la Prima TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului