Vedete din Romania

#evacuare #anda adam #reactie

Anda Adam, prima reactie dupa ce a fost evacuata din casa

17 mai 2022 a fost o zi cu ghinion pentru Anda Adam: Judecatoria Cornetu a hotarat, prin decizie executorie, evacuarea Andei Adam dintr-un imobil din orasul Bragadiru, in care artista ar locui.

 

Jurnalistii de la Click scriu ca Anda Adam ar trebui sa plateasca inclusiv cheltuielile de judecata, care s-ar ridica la 5.200 de lei, insa ca decizia nu este una definitiva, iar artista poate face recurs.

„Am vorbit cu avocatul meu. Acest imobil nu au vrut sa mi-l mai vanda, desi am dat un avans. Fara sa am un act de promisiune, pentru ca nu aveau cum sa faca. Decedase  proprietarul si trebuia sa faca acte de succesiune. Este urat ce se intampla. Am incercat sa le predau cheile si au refuzat. Iar eu nu mai locuiesc acolo de mult timp. Se vrea doar reclama pe spatele numelui meu”, a spus Anda Adam pentru sursa citata.

Avocatul Adrian Cuculis, care ii reprezinta pe proprietarii locuintei, o contrazice insa pe Anda Adam si spune ca artista locuieste la acea adresa si ca, potrivit actelor, ar fi trebui sa cumpere proprietatea la finalul anului trecut.

„Discutam de o evacuare cu cantec. Pentru ca au trecut aproape sase luni de cand proprietarul a depus cererea de evacuare. Tot scandalul a inceput de la faptul ca Anda Adam voia sa cumpere acest imobil situat in Ilfov si nu a mai avut banii necesari, sau pur si simplu nu a mai vrut sa ii plateasca omului diferenta de bani. Pretinde ca a facut niste imbunatatiri intr-un imobil care nu ii era in proprietate. A refuzat mai multe luni sa evacueze acest imobil. Nu statea cu chirie. Se facuse un ante-contract de vanzare-cumparare si promisese ca in intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat sa plateasca suma de bani prin care sa i se transfere dreptul de proprietate. Ulterior s-a rezolutionat acest act si pur si simplu a refuzat sa plece din imobil. Au existat discutii in care clientul meu, proprietarul, a fost injurat si amenintat”, a spus avocatul.

Intr-un alt interviu, Anda Adam a afirmat ca voia sa cumpere casa pentru mama ei si ca fost pacalita de proprietari. „Am pierdut atata timp si bani ca sa ii fac cuiva casa frumoasa, cadou. Proprietarii m-au indus in eroare ca mi-l vor vinde timp de mai multe luni de zile si apoi s-au razgandit. Oricum era casa pe care i-o achizitionam mamei mele, care urmeaza sa vina in Romania anul viitor. Si am zis sa ii fac o surpriza pentru ca tot acolo, la 10 metri distanta, eu mai am achizitionata o alta casa si cu un teren, o curte de 500 de metri. Tocmai de aceea am vrut sa o cumpar pe asta, sa fie chiar langa mine mama mea. Toata buna intentia sa o cumpar, in niciun caz, nici nu voiam sa pacalesc pe nimeni, nici nu voiam sa trag vreo teapa, pentru ca nu aveam de ce. Doar nu bagam bani in ea degeaba, si cu scopul acesta am cumparat-o, ca sa o iau pentru mama mea si sa fie langa casa mea, la 10 metri. Daca se va continua intr-o directie obraznica, eu o sa pun la dispozitie toate dovezile povestii reale. Pot sa demonstrez absolut tot, exista martori, oameni care reprezinta legea, exista poze inainte si dupa cu investitia facuta si toata buna mea credinta si increderea… nu a fost si de partea cealalta cum am crezut”, le-a dezvaluit artista si celor de la Libertatea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare