Vedete din Romania

#gheboasa #Survivor

Gheboasa, despre adevaratul motiv pentru care si-a cerut eliminarea de la Survivor 2023: "Nu mi-a convenit"

Spre surprinderea tuturor, Gheboasa a plecat acasa chiar in primul consiliu de eliminare, dar nu in urma voturilor, ci pentru ca asta si-a dorit cantaretul.

 

Desi au trecut abia cateva editii, chiar din primele zilele Gheboasa a dezvaluit ca vrea sa plece acasa, deoarece ii este dor de sotia lui. In consiliul de nominalizare, acesta a cerut sa nu fie votat pentru ca nu-si doreste sa mai ramana in competitie.

Desi a invocat dorul de sotie, Gheboasa a dezvaluit ca mai sunt si alte pentru motive pentru care si-a dorit sa paraseasca competitia.

„Am fugit din emisiune. Eu stiam ca daca dupa emisiune, dupa consiliu, ma trimiteau iar in jungla, nu puteam sa ma duc iar in jungla. Pai, nu mancam nimic, frate. Stateam pe acolo pe jos si nu mancam nimic. Erau acolo paianjeni. Mama, m-a muscat un paianjen de ureche, dar m-a stors doctora aia. Uite ce perciuni am, zici ca sunt Elvis Presley. Foarte greu cu insectele alea acolo, cu mediul ala de-a acolo”, a povestit Gheboasa pe TikTok, potrivit Cancan.

„Trebuia sa ne facem nevoile spate in spate. Eu imi faceam nevoile spate in spate cu Carmen Grebenisan sau cu Vica. Mi-era si rusine. (…) Vorbesc pe fata si nu ma mai ascund acum. Ne faceam nevoile unii langa altii, miroseam toti… Ce naiba vreti sa va mai zic? Nu puteam sa ma obisnuiesc. De abia am prins si eu o luna, doua, trei, patru de confort, sa traiesc si eu mai bine. Pentru ca eu toata viata am trait Survivor, ati innebunit la cap? Si acum cand am mancat si eu o felie de cozonac, am dat iar de Survivor? Nu mi-a convenit si am plecat de acolo. Aia e. Stiu ca dauneaza la imaginea mea”, a mai spus Gheboasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului