Vedete din Romania

#imagini artist #dan balan #concert

Dan Balan, acuzat ca a urcat beat pe scena in timpul unui concert. Imaginile cu artistul sunt virale pe internet

Dan Balan se afla in mijlocul unui scandal intens in aceste zile, cu acuzatii din partea fanilor care sustin ca artisul a mers la un concert din Chisinau in stare de ebrietate.

Imaginile cu Dan Balan circula pe internet, artistul legandu-se pe picioare si rostind cuvinte in mod neclar. Dan Balan a revenit la Chisinau dupa o pauza de cinci ani, oferind un concert intitulat "Christmas Magic". Cu toate acestea, prestatia sa a generat controverse in randul publicului, cu opinii impartite.

 

@taniaplesaofficial A cantat mai bine și a transmis ce era de transmis #danbalan #beat #moldova #chisinau #suferinta #moarte #doliu #sfarsit #scena ♬ sonido original - Tania Official 🌐

Dupa eveniment, fanii prezenti au distribuit inregistrari video cu artistul aparent intr-o stare de incapacitate de a se tine pe picioare, exprimandu-se intr-un mod confuz in diverse limbi si manifestand o stare euforica pe scena.

Scandalul in jurul comportamentului sau la concert atrage atentia si ridica intrebari cu privire la profesionalismul si conduita artistului.

Reactia organizatorilor evenimentului, dupa ce Dan balan a fost acuzat ca a urcat beat pe scena

RB Agency, organizatorii concertului Christmas Magic desfasurat Chisinau, au emis o reactie oficiala in urma controversei legate de prestatia lui Dan Balan. Acestia resping ferm acuzatiile indreptate impotriva artistului.

„Echipa noastra a dedicat saptamani intregi pentru a realiza acest eveniment sub indrumarea meticuloasa a unui artist perfectionist precum Dan Balan.

Dan Balan a fost implicat complet in proiect, personal ocupandu-se de compozitia scenei, scenariul evenimentului si de alte aspecte artistice. Mentionam si faptul ca in noaptea dinaintea concertului Dan Balan a fost implicat in decorarea scenei, fiind necesare o serie de modificari de ultim moment, iar orele dinaintea concertului le-a dedicat pregatirii productiei (sonorizare, show-ul de lumini si vizual). Pe fondul unei oboseli extreme, e posibil ca anumite momente in care artistul a vorbit cu publicul sa fi fost interpretate intr-un mod particular, dar intreaga reprezentatie artistica a fost exceptionala », spun organizatorii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare