Vedete din Romania

#copil #florentin pandele #gabriela vranceanu firea

Gabriela Firea: "Rasvan mi-a spus ca vrea ca eu sa imi refac viata. Vreau sa am un copil si cu Florin"

Gabriela Vranceanu Firea spune ca s-a recasatorit doar dupa ce a primit acceptul fiului ei de 14 ani.

Mireasa primarului orasului Voluntari, Florentin Pandele , a explicat ca fostul ei sot, care a incetat din viata la inceputul anului, i-a cerut sa-si refaca viata.

"Mie mi se pare putin ciudat ca lumea este surprinsa ca m-am casatorit. Asa s-a intamplat si cu Rasvan. Dupa cateva intalniri a mers la mama si m-a cerut de sotie si am fost casatoriti 17 ani, pana s-a intamplat marea nenorocire. Florentin Pandele m-a cerut de sotie dupa cateva intalniri, dar de data asta la fiul meu, Tudor, care a fost de acord.

Daca fiul meu a vrut sa ma recasatoresc, am fost si eu de acord. Si eu, si Florin suntem foarte credinciosi si, decat ca fiecare dintre noi doi sa doarma la casa lui, am facut acest pas in fata lui Dumnezeu. Am vrut sa traim curat in fata lui Dumnezeu, vreau sa fie fericit fiul meu, familia mea si bineinteles si eu si Florin", a spus Gabriela in emisiunea "Rai da' buni".

Firea a explicat ca nu-si va inainte de a avea un copil alaturi de Pandele.

"Rasvan mi-a spus cand el nu se simtea foarte bine, ca vrea ca eu sa imi refac viata pentru ca in casa noastra si in fata copilului sa nu apara tot felul de barbati. Lui Rasvan ii datorez totul si mai ales formarea mea ca femeie. In buletin si in pasaport sunt Firea Gabriela si asta va ramane numele meu si dupa casatoria cu Florin, pentru ca sa am acelasi nume cu fiul meu, dar si pentru ca el a fost prieten foarte bun cu Rasvan.

Vreau sa am un copil si cu Florin peste cativa ani, atunci voi adauga numelui meu si pe acela al lui Florin, Pandele, ca sa stie si el ca are o mama si un tata cu acelasi nume", a mai spus doamna Firea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare