Vedete din Romania

#tavi clonda #gabriela cristea #relatie #inselat

Gabriela Cristea, inselata de Tavi Clonda? „Au mai fost vreo 20”

Intr-o relatie de mai bine de opt ani cu Gabriela Cristea, Tavi Clonda a fost invitatul lui Cristi Brancu in emisiunea lui. Iar solistul a vorbit despre viata de cuplu.

 

Una dintre intrebarile care ar fi trebuit sa-l puna in dificultate pe Tavi Clonda l-a facut pe acesta sa se gandeasca nu doar la relatia cu Gabriela Cristea, ci si la femeile care au fost in viata lui in trecut.

Cristi Brancu l-a intrebat pe Tavi Clonda daca a inselat vreodata in dragoste, iar artistul nu a stat prea mult pe ganduri si a oferit un raspuns mai lung.

„O intrebare foarte bine pusa: Ai inselat in dragoste, nu intr-o relatie. Bai, in dragoste nu am inselat. Cand eram mai tanar, asa, in relatii... Dar nu o iubeam. Gabriela Cristea nu e singura iubire a vieții mele. Nu. Au mai fost vreo 10-20. Ea este iubirea vietii mele, dar cand iubesti, eu, cel putin, cand am iubit, nu am inselat. Mare prost am fost, mare prost. Glumesc. Cand iubesti cu adevarat si primesti, cumva, ca poti ss iubesti, dar daca ea nu-ti da nimic acolo, la un moment dat te duci, ca esti barbat. Asta ziceam si pe story-urile mele. Un barbat vrea doar trei lucruri: vrea sex, vrea afectiune, nu iubire, ca iubire ar trebui sa existe, afectiunea e altceva, e manifestarea iubirii, si, bineinteles, mancare. Dar asta cu mancarea, uite, iti mai faci si singur”, a spus Tavi Clonda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare