Vedete din Romania

#declaratii gabriela cristea #gabriela cristea #divort

Gabriela Cristea, declaratii naucitoare dupa ce a trecut printr-un divort si mai multe relatii esuate: “Cate roluri am jucat”

Gabriela Cristea a fost dezamagita dupa cateva relatii esuate si o casatorie cu Marcel Toader, care s-a terminat cu un divort. Totusi, vedeta le-a demonstrat tuturor ca este o luptatoare si l-a intalnit pe Tavi Clonda, alaturi de care si-a intemeiat o familie. Astfel, prezentatoarea TV a tinut sa le transmita fanilor un mesaj extrem de important despre dragoste.

 

„Am avut mai multe relatii si sunt la a doua casatorie. Am trecut printr-un divort. De fiecare data insa, incercam sa imi multumesc partenerul, incercam sa fiu personajul acela de care are nevoie partenerul. Dupa ce am divortat, am inteles ca trebuie sa fiu eu si sa ma descopar pe mine, si sa vad cum sunt, asa naturala, cu defecte si cu calitati. Si sa fiu in fata partenerului, nu asa cum si-ar fi dorit el. Adica, poate femeia extrem de serioasa, o doamna. Sau poate femeia jucausa si simpatica, intotdeauna gata de actiune. Sau, nici nu mai stiu cate roluri am jucat”, le-a transmis Gabriela Cristea urmaritorilor sai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare