Vedete din Romania

#Florin Piersic decoratie #vedete intern #showbiz #florin piersic

Florin Piersic, in lacrimi!

Marti, presedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe Florin Piersic, Stela Popescu si membrii trupei Cargo la Palatul Cotroceni. Florin Piersic a primit decoratia cea mai inalta, Ordinul Steaua Romaniei in grad de ofiter. Celebrul actor a fost vizibil emotionat de gestul presedintelui!

“Suntem aici pentru a va recunoaste si a va onora talentul si cariera artistica. Va felicit si va multumesc pentru contributia dvs la prestigiul actului artistic si de cultura din Romania. Doamna Stela Popescu, sunteti un reper inconfundabil al teatrului de comedie si revista romanesc. Dl. Florin Piersic, in tara sau in strainatate romanii va recunosc drept un simbol al vitalitatii artei scenice romanesti, un veritabil exemplu de longevitate si tenacitate. Stimati membri ai trupei Cargo, cantecele dvs v-au purtat spre recunoastere nationala si europeana. Parafrazand titlul uneia dintre melodiile dvs, va cer sa nu lasati sa le fie dor de Cargo iubitorilor muzicii dvs”, le-a spus Klaus Iohannis celor decorati.

Atat Stela Popescu, cat si Florin Piersic l-au laudat pe presedinte pentru initiativa.

“Vreau in fata dvs sa multumesc pentru acest minunat dar pe care mi l-ati facut. Ne este foame de frumusete, de calitate si de valoare. Valoarea pe care acest popor o are trebuie mentinuta”, a spus Stela Popescu, adaugand ca acest gest inseamna “recunoasterea faptului ca 55 de ani nu am muncit chiar degeaba”.

Florin Piersic a recunoscut ca il cunoaste pe presedinte inca de pe vremea cand era primar al Sibiului.

“De cand am intrat la dvs, doamna Delia mi-a spus sa vorbiti 2 minute. V-am cunoscut la Sibiu, erati la Sibiu. Ati venit la mine in cabina si v am spus ca sunteti primarul Sibiului. Si am spus dar suneti ăl mai aratos primar pe care l-am vazut. Si dvs mi-ati spus: “Si tu ai fi fost un primar bun“. Eu am ramas actorul si dvs ati ajuns presedinte. Vreau sa va spun ca eu va socotesc apropiat nu doar de mine, ci de poporul acesta. Eu sunt cel care oricand am sa doresc ca Romani sa fie sus, sa ne aratati cat de tare o iubiti. Ati fost in Ţara Sfanta, trebuia sa ma luati cu dvs, sunt un foarte bun ghid. M-am emotionat. Trebuie sa ii iubiti pe toti colegii. Sa va dea Dumnezeu sanatate", a spus Florin Piersic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare