Vedete din Romania

#florin calinescu #castiguri #bani #televiziune

Florin Calinescu a dezvaluit in ce a investit toti banii castigati din televiziune: „Am o tactica”

Retras de cateva luni bune din televiziune, dupa ce alesese sa lase Pro TV pentru Prima TV, Florin Calinescu a stat de vorba cu jurnalistii de la Cancan, carora le-a dezvaluit ce face de cand a disparut din lumina reflectoarelor.

 

Chiar daca nu a vrut sa specifice sumele care i-au intrat in cont de-a lungul anilor si ce avere a reusit sa stranga, Florin Calinescu a spus direct ca nu o duce rau si ca o parte din banii castigati din televiziune a decis sa-i investeasca in mai multe case. Locuinte pe care le-a cumparat insa in diverse localitati, nu in acelasi loc!

Mai mult decat atat, Florin Calinescu a dat de inteles ca si-a cumparat o casa si in afara tarii, pe litoral, fara a oferi prea multe detalii.

„Nu m-am mutat definitiv la tara. Am o tactica, mi-am facut niste locuri in care, cand ma plictisesc de condus masina, sa ma opresc sa stau cate o saptamana. Am mai multe case in mai multe locuri, dar nu le popularizez. Am si la mare, dar nu la noi, dar si la munte. Peste tot”, a spus Florin Calinescu, despre care se stie ca in prezent nu mai locuieste nici in Bucuresti, oras care l-a adoptat cat a lucrat in televiziune, dar nici in Timisoara, locul lui natal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului