Vedete din Romania

#mutare los angeles #viviana sposub #George Burcea

Motivul pentru care Viviana Sposub si George Burcea s-au mutat in Los Angeles! Cei doi au plecat din Romania in urma cu mai multe luni

S-au cunoscut la „Ferma”, emisiune difuzata in trecut de Pro TV, si tot acolo au inceput o relatie despre care multa lume afirma ca nu va rezista in timp. Anii au trecut, ei sunt tot impreuna, iar gurile rele nu mai au ce sa le reproseze.

 

Viviana Sposub si George Burcea, caci despre ei este vorba, formeaza unul dintre cele mai sudate si discrete cupluri din Romania, tinand relatia lor cat mai departe de ochii curiosi ai carcotasilor.

Cei doi au decis in urma cu aproximativ patru luni sa paraseasca tara noastra si sa se mute in SUA, dupa ce George Burcea a primit rolul lui Lurch in serialul „Wednesday”, care a scris istorie pe Netflix, fiind unul dintre cele mai urmarite seriale din lume.

Daca initial au locuit in New York, Viviana Sposub si George Burcea s-au mutat pana la urma in Los Angeles!

„Am locuit in New York timp de 3 luni. De o luna si ceva suntem in Los Angeles. Vreau sa va spun ca experienta din California, de aici, este total diferita de New York. Mie mi-a placut foarte mult acolo, lui George nu, pentru ca am prins iarna si era extrem de frig. New York-ul este special, acele cladiri inalte, luminile, agitatia, care se aseamana, poate, cu cea din Bucuresti, doar ca sunt mult mai mari. E orasul care niciodata nu doarme. La orice ora ieseam in New York aveam ceva de facut. Aici, in Los Angeles este totul mult mai chill. Lumea e mai relaxata, nimeni nu merge pe jos, ci cu masina, ma mir ca am gasit trotuar, ca de obicei merg pe strada. Am zis sa fac in fiecare zi 10.000 de pasi, dar deja am obosit”, a spus Viviana Sposub pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului