Vedete din Romania

#ela craciun #fiu vedeta romania #paul walker

Fiul unei vedete din Romania este sosia lui Paul Walker: „Va gestiona bine atentia pe care o primeste deja din partea fetelor”

Primul nascut al Elei Craciun este deja un adolescent in toata regula, care atrage mereu privirile domnisoarelor din jurul sau. De cele mai multe ori, lui Alex i se spune chiar ca seamana incredibil de mult cu celebrul actor Paul Walker din seria filmelor ,,Fast and Furious”.

 

La cei 16 ani ai sai, Alex este un mare iubitor de animale si un elev foarte bun, cu rezultate impresionante la invatatura. Despre cat mult a crescut fiul sau si transformarea sa intr-un adolescent chipes, iata ce are de spus Ela Craciun: "Sunt foarte mandra de fiul meu si de cat de frumos a crescut. Ma bucur ca pentru varsta lui are deja un set de valori sanatoase si stiu ca va gestiona bine si toata atentia pe care o primeste deja din partea fetelor”.

De curand, Ela Craciun rememora pe blogul sau clipele groaznice prin care a trecut la nasterea primului sau nascut, iar cu putin timp inainte celebra mamica participa plina de emotii la primul bal al bobocilor, unde Alex se poate spune ca a aratat ca un veritabil star de la Hollywood.

Alaturi de cei trei copii ai sai si de sot, Ela Craciun a petrecut de curand o noua vacanta, de aceasta data pe litoralul bulgaresc, unde si-au incarcat bateriile inainte de inceperea pregatirilor pentru noul an scolar. Mama a trei copii de varste complet diferite, Ela Craciun este mereu foarte bine informata de toate cerintele si necesitatile cu care vine la pachet un nou an scolar, asa ca sfaturile sale la acest capitol sunt foarte apreciate de catre membrii comunitatii sale.

"Ador vacantele copiilor, sunt o perioada minunata de a petrece timp impreuna, insa sunt constienta ca pentru a face fata cu brio inceperii unui nou an scolar, in special cand ai trei copii cu varste diferite, e nevoie de foarte multe pregatiri si de o organizare foarte buna", a concluzionat Ela Craciun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare