Vedete din Romania

#arab bogat #anamaria prodan

Anamaria Prodan iubeste din nou? Surprinsa in bratele unui arab bogat: Cum au fost fotografiati

Nu mai este mult si se face un an de cand Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan s-au despartit, perioada in care antrenorul si-a refacut viata si a devenit din nou tata alaturi de Corina Caciuc, femeie care i-a daruit un baietel.

 

Chiar daca nu mai formeaza un cuplu, divortul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf un s-a incheiat inca, iar sexy-impresara a afirmat ca ea nu se va afisa cu niciun barbat, in calitate de cuplu, pana cand nu va fi din nou o femeie libera.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan a postat nu doar o data pe Instagram fotografii in care apare alaturi de alti barbati, motiv pentru tabloide pentru a scrie ca femeia ar iubi din nou. Asa s-a intamplat si zilele trecute, cand impresara s-a afisat pe retelel de socializare in bratele medicului Ibrahim al Ashary, care este un impatimit al cailor si vedeta in Arabia Saudita, detinand mai multe clinici in Anglia, Dubai si Arabia Saudita!

 

Chiar daca Anamaria Prodan nu a facut niciun comentariu referitor la poza, deoarece in dreptul imaginii a scris „#loveu” („Te iubesc”), presa de scandal s-a grabit sa afirme ca arabul ar fi noul ei iubit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului