Vedete din Romania

#femei #curtat #relatie #adrian enache

Enache, curtat de o multime de femei

Adrian Enache este dorit de multe femei. Aceasta este concluzia la care a ajuns insusi solistul, care spune insa ca nu a dat curs nici uneia dintre propunerile primite, pentru ca se simte foarte bine singur.

Solistul spune ca ii merge bine de cand este singur si asteapta decizia Tribunalului privind divortul de sotia lui pentru a se putea considera pe deplin liber. El declara ca se concentreaza asupra vietii profesionale si lasa relatiile pentru un moment viitor.

Solistul s-a saturat sa suspine dupa dragostea Iulianei Marciuc, ba mai mult, se simte foarte bine de cand este singur. “Sunt fericit. Am foarte multe contracte in viitorul apropiat si ma simt excelent. Momentan ma concentrez pe cariera muzicala. Mai incolo o sa am timp si pentru relatii”, a declarat artistul, pentru Click!.

El marturiseste ac a refuzat mai multe propuneri venite din partea unor femei. “Sunt curtat de foarte multe femei, mai ales din fanclub-ul meu, insa, deocamdata, nu am gasit persoana potrivita pentru a avea o relatie. In ultima vreme am primit foarte multe oferte, mai mult sau mai putin decente, insa nu am dat curs nici uneia”, a adaugat cantaretul.

In aceasta vara Adrian Enache a fost parasit de iubita lui, Iuliana Marciuc , dupa o relatie de 14 ani, timp in care solistul era casatorit cu o alta femeie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare