Vedete din Romania

#elena carstea #operatie #anevrism

Elena Carstea si-a facut deja testamentul

Elena Carstea trece prin momente dificile din cauza unei probleme medicale grave, un anevrism cerebral . Cantareata se pregateste de operatia care va avea loc saptamana viitoare si a intrat deja in tratament pre-operator. Ea si-a facut insa testamentul, asa cum i-au spus medicii americani, care i-au dat 75% sanse sa scape cu bine din aceasta operatie.

Artista se afla acum in ultima faza de dinainte de operatie: isi face analizele si urmeaza indicatiile medicilor pentru pregatirea operatiei. “Joi imi face ultimul set de analize inainte de operatie. Mi-au dat deja un aparat respirator, ca sa-l folosesc acasa, pentru a nu face pneumonie dupa operatie. Mi-am scris deja testamentul”, a declarat ieri Elena Carstea, pentru Observatorul Antenei 1.

In fiecare zi, cantareata trece pe la spital pentru a primi din partea medicilor noi instructiuni, dar si sfaturile pentru a trece mai usor peste aceasta incercare, mai ales din punct de vedere psihic. “Face pregatire psihologica cu medicii de acolo. La inceput, nu avea mari sperante, insa acum este ceva mai optimista, mai pozitiva. Mi-a spus ca are mare incredere in medicii din SUA, ca nu stia ce ar fi facut daca ar fi descoperit aici, in tara, ca sufera de aceasta boala”, a precizat pentru Click!,  compozitorul Cristian Faur, unul dintre cei mai buni prieteni ai solistei.

Elena trece prin stari diferite, atucni cand vine vorba de operatie. Potrivit Gardianul, ea ia in calcul si posibilitatea de a nu se mai trezi din operatia la care va fi supusa pe 12 august, insa atunci cand vede incurajarile familiei, prietenilor si a celor din tara care ii transmit mesaje de incurajare , devine mai optimista. “Eu sper sa se termine bine. Oricum, va dura o perioada recuperarea. Ma internez pe 12 august, la 6 dimineata si probabil ca la 8 incepe operatia. O sa stau la reanimare doua-trei zile, daca ma trezesc mai stau cateva zile in spital, daca nu... facem coronite”, a declarat Elena pentru ProTV, in urma cu doua zile.

Boala Elenei Carstea a fost descoperita in urma cu doar cateva zile, dupa ce artista a ajuns la spital pentru un control, la indemnul familiei, pentru ca avea probleme cu tiroida. Artista va fi operata pe 12 august, la ora 8 dimineata, de catre o echipa de neurochirurgi de la Spitalul JFK din Palm Beach.

Citeste si:

Elena Carstea nu ar supravietui fara operatie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare