Vedete din Romania

#datorie #operatie #solista #elena carstea

Elena Carstea a intrat la regim ca sa plateasca datoria

Familia Elenei Carstea a intrat la regim drastic pentru a economisi bani, cu care sa achite datoria ramasa catre spitalul unde aceasta s-a operat. Solista are nevoie de 40.000 de dolari pentru a putea restul de bani catre spital.

Ieri, Elena s-a externat din spitalul unde a suferit interventia pentru inlaturarea anevrismului cerebral. Costurile operatiei au fost imense, de 120.000 de dolari, astfel ca dupa ce au fost platiti platit o parte din bani, a mai ramas o datorie de 40.000 de dolari, pe care familia bolnavei trebuie sa o achite catre spital.

Potrivit Click!, familia Elenei trece inca o data printr-o situatie dificila, dupa cea pe care a incercat-o inainte de operatie. Membrii familiei au inceput un regim drastic de economie, pentru a reusi sa stranga in cat mai scurt timp banii necesari. “Niciodata nu am crezut ca vom ajunge in situatia in care sa avem nevoie sa fim ajutati cu bani. Este o situatie jenanta, dar nu avem ce face. Daca ma credeti, cand am fost sa o iau pe Elena din spital, nu m-a lasat inima sa dau 50 de dolari pe un buchet de flori . M-am gandit ca banii astia mai bine ii tinem pentru ceva absolut necesar. Chiar si la mancare facem economie, ce sa mai vorbesc de haine sau alte distractii", a declarat, pentru Click!, Profira Carstea , mama cantaretei.
 
Familia Elenei nu stie acum de unde o sa ia banii, mai ales ca situatia nu este prea buna nici pentru Glenn, sotul ei, care din cauza crizei castiga acum aproape jumatate din cat castiga inainte, adica aproximativ 2000 de dolari pe luna. Nici cu muzica nu au castigat prea mult, vanzarile albumului Elenei aducandu-le doar 4000 de euro. Potrivit Click!, Ovidiu Komornyic a incercat sa faca o cheta printre artistii romani, insa fara rezultat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare