Vedete din Romania

#elena basescu #syda #bogdan ionescu #iubire #relatie

Elena Basescu si Syda, de nedespartit

Elena Basescu si Bogdan Ionescu sunt nedespartiti. Inainte de a pleca spre Bruxelles si a-si relua mandatul de europarlamentar, mezina presedintelui a mers intr-o vacanta secreta cu iubitul ei, Bogdan, zis si Syda . Cei doi sunt tot timpul impreuna, fie ca la plaja, pe terasa sau acasa, Elena fiind aproape mutata acasa la iubitul ei.

Fiica cea mica a lui Basescu nu tine cont ca Syda nu este un personaj cunoscut decat in mediile mondene bucurestene. Ea si Bogdan au fost in vacanta impreuna, in strainatate, desi Elena mai fusese intr-o vacanta. Cei doi au fost fotografiati de cititorii ziarului Cancan iar fotografiile lor au ajuns pe adresa de mail a ziarului.

Din fotografii se observa ca cei doi sunt foarte apropiati si nu se dezlipesc unul de celalalt. Potrivit Cancan, se pare ca Elena isi petrece noptile acasa la Syda pentru ca in aproape fiecare seara masina mezinei presedintelui este parcata in fata casei lui.

Bogdan Syda Ionescu nu este o persoana publica la fel de cunoscuta ca Elena Basescu, insa in cercurile mondene din Bucuresti a devenit cunoscut dupa ce a fost iubitul fostei sotii a lui Adrian Mutu, Alexandra Dinu , dar si al cantaretei Lili Sandu. Insa Syda nu este prea departe nici de politica. Potrivit Cancan, el a fost consilierul ex-ministrului Integrarii Anca Boagiu, iar de curand s-a aflat in carti pentru ocuparea postului de consul al Romaniei la Rio de Janeiro .

 

Sursa foto: Cancan

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare