Vedete din Romania

#anda adam parasita #victor slav #anda adam

Dupa ani de zile, in sfarsit Anda Adam a spus adevarul! De ce a fost parasita de Victor Slav

Timp de sase ani, intre 2006 si 2012, Anda Adam si Victor Slav au format unul dintre cele mai cunoscute si mediatizate cupluri din showbiz-ul romanesc, iar in momentul in care toata lumea credea ca se vor casatori, ei s-au despartit.

 

Anii au trecut, cei doi au fost implicati in alte relatii, iar nimeni nu a mai vorbit despre motivele rupturii dintre ei, chiar daca nici Anda Adam si nici Victor Slav nu au dezvaluit cu adevarat de ce s-au despartit.

Acum, la mai bine de 10 ani de cand nu mai formeaza un cuplu, Anda Adam a facut dezvaluiri despre ce s-a intamplat in 2012.

„Noi nu am vorbit niciodata despre motivul real al despartirii. Pot doar sa spun ca lucrurile nu mai erau ce trebuia, ca intotdeauna un adevar iese si la iveala si am tras concluzia ca este cea mai buna decizie pe care o pot lua: sa nu mai fiu impreuna cu acest om intr-o relatie. Aveam si indoieli, eram foarte mult timp plecata si lucrurile deja nu se mai intamplau ca intr-un cuplu, se intamplau ca intre doi oameni care fiecare isi vedea de drumul lui si de viata lui cumva separat. Nu am dorit sa argumentam, pentru ca am considerat ca intotdeauna intimitatea trebuie sa ramana intimitate, asa cum am facut de fiecare data, si cred ca a fost un lucru foarte bun care s-a intamplat. Am fost parasita, decizia i-a apartinut”, a spus Anda Adam la Kanal D.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului