Vedete din Romania

#bianca dragusanu #anda adam

Anda Adam a vorbit despre cearta cu Bianca Dragusanu: „Nu am incercat sa o copiez”

Dupa ce Anda Adam s-a despartit in anul 2012 de Victor Slav, acesta a inceput o relatie cu Bianca Dragusanu, alaturi de care el are si o fetita.

 

Imediat dupa ce Victor Slav a devenit iubitul Biancai Dragusanu, in presa mondena au aparut mai multe stiri potrivit carora Anda Adam o copiaza pe partenera fostului ei iubit. Mai mult decat atat, despre cele doua dive s-a scris ca s-ar fi certat.

Acum, invitata in emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Anda Adam a dezvaluit ca nimic nu a fost adevarat si ca ea chiar a vorbit recent cu Bianca Dragusanu.

„Niciodata nu a fost o rivala si 80% dintre articolele aparute, in momentul in care ei au devenit un cuplu, au fost foarte mult inventate. Cred ca ne-ar lua o emisiune intreaga sa povestim despre fiecare articol in parte si ce procent din el are sambure de adevar. Niciodata nu am incercat sa o copiez si nu am facut-o, pentru ca suntem si foarte diferite ca stil. Cred ca pur si simplu, fiind pe val atunci ca si prezenta si fiind un cuplu nou, monden, iesind la foarte multe evenimente impreuna si el iesind din acea relatie lunga cu mine au fost in atentia presei mult si putin poate prea mult. Atunci cand esti in diverse conjuncturi si ti se pune un microfon in fata gurii mai dai declaratii si mai spui una-alta pentru ca, daca tot iti asumi ca te duci la un eveniment monden, trebuie sa si spui ceva. Nu poti doar sa te duci, sa faci act de prezenta si sa pleci. Cred ca din diversele interviuri s-a tot inventat si interpretat fiecare cuvant si fraza spusa de ea, de el si asa mai departe, si asa s-a creat cumva in presa faptul ca intre noi exista o rivalitate. Nu a existat niciodata, nu am inteles de ce acest volum de articole extrem de mare despre noi doua si comparate si judecate si aceasta rivalitate pentru ca nu a fost niciodata o rivalitate intre noi. Mai mult decat atat, in ultimul timp am ajuns, printr-o persoana comuna, sa facem o discutie in care am ajuns la concluzia ca nu avem nimic de impartit una cu cealalta. Personal, Bianca Dragusanu mi-a spus recent ca nu are absolut nimic cu mine si ca ii pare rau ca uneori a fost rautacioasa fara motiv”, a spus Anda Adam.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului