Vedete din Romania

# bianca victor slav #vedete intern # bianca andrei cristea # scandal bianca

Dovada ca Bianca si Cristea au impartit aceeasi camera de hotel la Paris

Scandalul divortului mediatizat dintre Bianca si Victor Slav ia amploare. Dupa ce proaspata sotie a dat semne ca e dispusa sa faca orice ca Victor sa o ierte, iar Cristea a cerut presei dovezi ale escapadei amoroase, noi elemente par sa puna si mai multe paie pe focul scandalului. 

Tabloidul Cancan a prezentat in exclusivitate o chitanta care ar atesta faptul ca Adrian Cristea si Bianca Slav au impartit o camera de hotel la Paris. 

 

Ca sa nu dea nimanui de banuit, Bianca si-a luat biletele de avion pe numele “Anca Calintir”. Putini stiu ca, in pasaport, ea figureaza cu numele Anca Bianca Calintir Dragusanu, ceea ce i-a permis sa se foloseasca de aceasta “acoperire”. Sub acelasi nume, adica Anca Calintir, Bianca si-a facut si inregistrarea in evidentele hotelului alaturi de Adrian Cristea, sustin reporterii Cancan. 

CITESTE SI
Ce i-a dat de gol pe Bianca si Victor Slav

Pretextul intalnirii de la Paris, explicat de Bianca

Ce se intampla cand nu mai iei pilule contraceptive

Apropiati ai Biancai au declarat ca aceasta depune insa toate eforturile ca escapada sa sa fie iertata de sotul Victor, insa acesta din urma nu da semne ca s-ar lasa induplecat. Dincolo de elementele-surpriza care tot apar in aceasta poveste, exista insa numeroase speculatii cum ca Bianca si Victor au premeditat acest scandal, dar si despartirea lor, la fel cum au premediat nunta fabuloasa cu care au tinut prima pagina a tabloidelor saptamani la rand. Beneficiul? Mediatizare intensa si, evident, foloase materiale. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare