Vedete din Romania

#raluca badulescu #cristian popescu piedone #bisturiu #vedete #slabit #teo trandafir #vedete intern #slabit vedete

Vedete care au ajuns la cutit ca sa slabeasca

Ca sa fii o prezenta cat mai agreabila in showbizul romanesc trebuie sa arati perfect, trasa parca ca prin inel, daca este sa ne luam dupa numeroasele eforturi pe care le fac majoritatea vedetelor autohtone pentru a da jos kilogramele in plus, mai ales ca unele dintre ele ajung chiar la cutit pentru a capata forme cat mai suple. Iata cateva dintre vedetele care au apelat la cutit pentru a slabi rapid:

1. Teo Trandafir

Realizatoarea TV Teo Trandafir a tinut, de-a lungul timpului, numeroase diete si cure de slabire. S-a infometat, a facut sport, insa niciuna dintre incercarile sale nu a dat rezultatele scontate. De curand, Teo Trandafir a recurs chiar si la cutit. Si-a facut micsorare de stomac. Vedeta a marturisit ca, imediat ce va slabi cateva kilograme, va fi nevoita sa faca o noua operatie de micsorare a stomacului.

"Interventia face parte dintr-un proces de vindecare de lunga durata. Acesta e si primul pas pe care-l fac ca, dupa scaderea in greutate, sa putem pune o plasa ce compenseaza lipsa muschiului abdominal. Mi-e foarte greu sa traiesc fara muschiul abdominal, am incercat, e foarte complicat si am o sensibilitate in zona respectiva. Am incercat sa traiesc ca un om normal, e foarte greu. Asa ca, cel mai sanatos ar fi sa reducem dimensiunile, ca ulterior plasa sa fie pusa pe dimensiunile firesti. Daca puneam plasa acum si slabeam, plasa ar fi ramas mare. Trebuie scazut in greutate ca plasa sa se potriveasca dimensiunilor respective", a declarat Teo Trandafir.

2. Raluca Badulescu

Raluca Badulescu este o femeie de afaceri cu o mare prezenta si in lumea mondena. Ea a reusit sa intre in atentia publicului prin stilul sau foarte excentric. Cand a pasit in lumina reflectoarelor, Raluca Badulescu cantarea aproape 120 de kilograme. La sfarsitul anului 2013, vedeta a afisat insa o silueta de invidiat. Ea a recunoscut insa ca nu a slabit prin sport sau diete, ci in urma unei operatii de micsorare a stomacului cu ajutorul careia ar fi slabit 50 de kilograme.

3. Cristian Popescu Piedone

Nici barbatii nu stau departe de targetele de frumusete impuse de lumea mondena. Chiar daca nu face parte din showbiz, edilul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a vrut si el sa slabeasca rapid, de aceea a apelat la bisturiu. El a suferit o operatie de micsorare a stomacului in august 2012, moment in care cantarea 180 de kilograme. La doar doua luni de la interventie, Cristian Popescu Piedone a reusit sa dea jos 23 de kilograme.

Citeste si:

Secretele fericirii vedetelor

Vedete care castiga sume exorbitante din reclame

Pretextul intalnirii de la Paris, explicat de Bianca

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare