Vedete din Romania

#detalii despartire #dinu maxer #despartire

Dinu Maxer, dezvaluiri despre despartirea de Deea. De cat timp nu mai locuiau impreuna

Dupa 18 ani de casnicie, Dinu Maxer si Deea au anuntat divortul fara a oferi multe detalii despre motivele care au dus la aceasta decizie. In urma speculatiilor aparute in legatura cu separarea lor, artistul a facut noi declaratii.

 

Dinu Maxer si Deaa au incheiat divortul prin intermediul unui notar, iar Dinu a dezvaluit ca el a sperat pana in ultimul moment ca vor gasi o solutie pentru a-si salva relatia. Cu toate acestea, in ultimele sapte luni nu au reusit sa gaseasca o cale de mijloc, iar astfel au decis sa puna capat casniciei lor.

„Dragii mei, avand in vedere ca sunt prea multe pareri pe internet si ca decat sa ne puneti voi eticheta in ceea ce priveste motivul despartii, preferam sa facem noi ca sa va spunem adevarul.”, a declarat Dinu Maxer pe retelele de socializare.

Dinu Maxer a dezvaluit ca nu mai locuieste cu Deea de patru luni, insa stau impreuna in acelasi bloc. Fiul lor, Andreas, a ales sa ramana cu tatal sau, in timp ce fiica lor locuieste cu mama ei.

„Noi vom ramane impreuna tot timpul pentru ca avem acesti copii, ne despart doar cateva apartamente. Avem tutela comuna”, a declarat Dinu Maxer, potrivit Spynews.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului