Vedete din Romania

#mugur mihaescu #castiguri #vacanta mare #bani

Mugur Mihaescu, adevarul despre banii pe care i-a facut din Vacanta Mare. "Am castigat..."

 

Mugur Mihaescu a dezvaluit detalii despre castigurile sale din perioada in care a facut parte din "Vacanta Mare". Actorul a declarat ca, in cei doi ani de contract cu Kanal D, a castigat mai mult decat in cei opt ani de colaborare cu PRO TV.

In calitate de membru "Vacanta Mare", Mugur Mihaescu a inceput sa apara in emisiunea "Pastila Timpului" de la PRO TV din anul 1999, iar intre anii 2001-2002, show-ul avea o audienta TV de peste 2,2 milioane de telespectatori. In 2007, "Vacanta Mare" s-a mutat de la PRO TV la Kanal D, unde a primit o prima de instalare de 300.000 de euro, insa contractul a incetat in aprilie 2009.

Intr-un interviu acordat la podcastul "Acasa la Maruta", Mugur Mihaescu a afirmat ca a castigat bine si la PRO TV, dar a invatat de la cineva din interior cum se fac banii din publicitate. In perioada respectiva, Mugur Mihaescu si colegul sau, Radu Pietreanu, aveau acelasi salariu.

„Am avut primul Lamborghini din Romania. (…) Problema nu este cat am castigat la PRO TV, ci ce putere de cumparare aveau atunci. Ne dadeau bani multi. Daca eram platiti in functie de cata publicitate era… ar fi trebuit sa fim platiti triplu. Ne-am negociat. Dupa prima jumatate de an am avut un prieten acolo, care m-a invatat tot ce inseamna publicitate in televiziune. Cand m-am dus la Sarbu sa negociez al doilea sezon, el a zis «Cine te-a invatat?». «Nu conteaza cine m-a invatat, conteaza ca voi vreti sa ma jecnmaniti pe mine». «Da, se vede ca ai invatat ceva televiziune».

Si acum el este convins ca cineva m-a invatat si asa este. Cineva din interior m-a invatat exact cat se vinde, cum se vinde, cati bani facem si cati bani am adus. Am adus 100 de milioane de euro in 8 ani de «Vacanta Mare». Atat am adus din publicitate. Toata publicitatea se vinde la PRO TV si se mai vindea o bucatica la Antena. (…) Nu o sa spun niciodata cat am castigat. Era vorba de puterea de cumparare. Eu si Radu luam acelasi salariu, iar restul erau subcontract cu noi”, a dezvaluit Mugur Mihaescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare