Vedete din Romania

#doina teodoru #Catalin Scarlatescu

Dezvaluirile momentului! Desi e intr-o relatie cu Doina Teodoru, Catalin Scarlatescu iubeste alta femeie

In prima parte a lunii octombrie, Antena 1 a oferit un comunicat oficial, prin care postul TV anunta ca emisiunea „Chefi la Cutite” a ramas fara jurati, dupa ce Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu au refuzat sa mai participe la filmarile show-ului, pe motiv ca sunt foarte obositi.

De atunci au trecut aproape doua luni, iar sefii din Antene se pare ca au luat o decizie radicala: i-au dat in judecata pe cei trei si ii obliga sa revina la munca! Asta dupa ce initial s-a spus ca Mona Segall, producatoarea emisiunii, a inceput sa caute noi jurati pentru „Chefi la Cutite”.

Imediat dupa ce in presa s-a aflat ca Antena 1 i-a dat in judecata pe Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu, jurnalistii de la Cancan au stat de vorba cu Scarlatescu, iar acesta i-a facut o declaratie de dragoste Monei Segall, chiar daca el are o relatie cu actrita Doina Teodoru.

„Din toata poezia asta, nu-mi pare rau decat de Mona Segall, atat! Nu pot decat toata viata mea s-o iubesc! N-am sa ma supar niciodata pe ea, dar niciodata, orice s-ar intampla. Pentru mine va fi icoana! Imi pare atat de rau ca niste oameni n-au stiut sa gestioneze aceasta relatie. Niste oameni au fost rautaciosi. N-au stiut sa gestioneze niste momente. Adica pur si simplu nu ne-au ascultat pe noi trei: «Ba, vrem si noi ceva»! Nu, nu au vrut sa ne asculte. Este o oboseala fizica, eu am 50 de ani! N-am ce sa fac”, a spus Catalin Scarlatescu pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare