Vedete din Romania

#catalin bordea #sotie #tatuaj

Ce si-a tatuat Catalin Bordea pe corp dupa ce a divortat de sotie. Putini se asteptau la asta

In urma cu doar cateva luni, imediat dupa ce Catalin Bordea s-a intors de la „America Express”, show pe care l-a castigat alaturi de Nelu Cortea, comediantul a divortat de sotie.

Chiar daca Bordea nu si-a dorit acest lucru, relatia lui a ajuns la final, mai ales din cauza faptului ca Livia, sotia lui, l-a inselat cu Spike.

Bun prieten cu Bordea, Spike a fost si cavaler de onoare la nunta comediantului cu Livia, iar in prezent cantaretul formeaza un cuplu cu fosta sotie a fostului sau prieten.

Recent, pe retelele de socializare, Catalin Bordea a dezvaluit ca si-a facut un nou tatuaj, care ar vrea sa fie o legatura cu lucrurile care i s-au intamplat recent in viata.

„Temporary” (care inseamna „Temporar”) a aparut pe pielea lui Catalin Bordea, tatuaj care arata ca niciun lucru nu este etern, asa cum a crezut el pana acum.

Potrivit presei tabloide, in trecut comediantul isi tatuase pe corp „Nihil Sine Livia” (care inseamna „Nimic fara Livia”), dupa celebrul „Nihil Sine Deo” („Nimic fara Dumnezeu”).

Mai mult decat atat, se pare ca in vara, imediat dupa divort, Catalin Bordea si-a mai facut un tatuaj: pe pielea lui a aparut cuvantul „Fear” (care inseamna „Frica”), taiat de o linie. Semn ca acum nu ii mai este frica de nimic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului