Vedete din Romania

#denise rifai #catalin cazacu #relatie

Denise Rifai, prima reactie dupa ce a fost surprinsa alaturi de Catalin Cazacu: „Voi comunica”

Jurnalistii de la Cancan au aruncat „bomba” zilele trecute si au notat ca Denise Rifai ar avea o relatie cu nimeni altul decat Catalin Cazacu. Asta dupa ce au aratat o filmare in care ei se saruta!

Informatia s-a viralizat rapid in mediul online si a fost preluata de aproape toata presa, iar Denise Rifai nu s-a putut abtine si a comentat stirea aparuta.

in primul rand, prezentatoarea de la Kanal D a tinut sa precizeze ca imaginile sunt de anul trecut, din luna decembrie, atunci cand in localul Taniei Budi a avut loc o petrecere.

„Citesc site-ul cancan.ro aproape zilnic si prin prisma meseriei, dar si dintr-o curiozitate feminina, recunosc. Astazi am vazut o stire de la un eveniment la care am participat in decembrie anul trecut, iar la masa noastra a stat si Catalin Cazacu, el fiind invitat de prietena mea, Tania Budi. A fost o deschidere de club, o petrecere unde s-a si dansat. si evident am dansat si eu. Dar de aici pana la a se inventa o idila, e cale lunga. De-a lungul timpului, s-a speculat mult in presa pe tema relatiilor mele, insa va asigur ca in momentul in care va fi cineva in viata mea, voi comunica deschis si asumat ca si pana acum”, a scris Denise Rifai pe internet.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare