Vedete din Romania

#carmen bruma #mircea badea #casatorie

Adevaratul motiv pentru care Carmen Bruma si Mircea Badea nu se casatoresc! Acum s-a aflat tot

Fiind intr-o relatie de mai bine de 20 de ani, Mircea Badea si Carmen Bruma sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul romanesc.

Chiar daca au impreuna si un copil, pe Vlad, Carmen Bruma si Mircea Badea au incercat pe cat posibil sa isi tina viata privata tot mai departe de ochii presei si al publicului, iar de cele mai multe ori le-a iesit acest lucru.

in ciuda faptului ca nu se afiseaza foarte des alaturi de partenerul ei, Carmen Bruma vorbeste in interviuri despre relatia cu Mircea Badea. Iar intrebarea pe care o primeste mereu este cand se va casatori cu prezentatorul.

„Meseria asta pe care o avem noi, care presupune foarte multa expunere, este una cu parti pozitive si parti negative. Eu cand l-am cunoscut si am decis sa fiu cine sunt astazi, n-am simtit niciun fel de pistol la tampla, nu m-a obligat nimeni sa fac asta, nu m-a obligat nimeni sa fiu in situatia asta, eu de bunavoie am ales. si atunci mi s-ar parea nepotrivit, chiar indecent, sa ma apuc sa ma plang. Adica, da, fix ca-n orice meserie, ai parti bune si parti rele. Esti capabila sa le suporti pe alea mai nasoale, bine, nu esti capabila, next, poate vrea doamna, ia uite ce coada avem in spate. N-am vrut! Eu n-am avut niciodata aceasta fantezie cu mine mireasa, dar de mica. Adica, nu e ceva recent. Nu am avut eu asta, cu eu sa fiu mireasa, eu sa fiu sotia cuiva, nu am avut-o! Nu mi-am dorit! Asa a fost modelul, asa a fost materialul, prea tarziu sa mai schimbam materialul”, a spus recent Carmen Bruma intr-un interviu pentru Unica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului