Vedete din Romania

#casatorie #dezvaluiri #dan bittman

De ce nu s-a casatorit Dan Bittman niciodata. „Tot ceea ce imi mai doresc este o doamna trecuta de 70, 80 de ani, miliardara"

 

Dan Bittman a dezvaluit de ce nu a simtit niciodata nevoia sa se casatoreasca. Desi a avut o relatie timp de 25 de ani cu Liliana Stefan, cu care are trei baieti, casatoria nu prea l-a interesat pe artist.

In cadrul unui interviu recent, cantaretul a marturisit ca a fost aproape sa se casatoreasca, dar a ajuns la concluzia ca aceasta nu ar fi fost o decizie potrivita pentru el.

Dan Bittman considera ca semnarea actelor de casatorie schimba dinamica unei relatii si a mentionat ca melodia sa „Ti-am dat un inel” este inspirata de momentul in care a fost la un pas de a face acest pas in viata sa. Cu toate acestea, artistul a ramas consecvent deciziei sale de a nu se casatori, preferand sa pastreze o relatie stabila fara formalitatile legate de casatorie.

„Am considerat ca nu e cazul. A fost un moment cand era sa se intample, nu a fost sa fie. Datorita acelui moment, am creat piesa «Ti-am dat un inel», care de fapt trebuia sa fie o piesa trista, dar a iesit o piesa frumoasa (…) 100% se schimba (n.r. – lucrurile dupa ce doi oameni se casatoresc). Sunt oameni care nu pot trai unul fara celalalt si care isi dedica vietile unul celuilalt, ceea ce e foarte frumos, numai ca lucrurile se schimba. Pe vremuri oamenii se casatoreau si din nevoie, dar acum se merge mai mult pe independenta. Acum femeile vor sa aiba o cariera, sa aiba banii lor, sa fie independente”, a declarat Dan Bittman, pentru Star Matinal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare