Vedete din Romania

#Marius Elisei #oana roman #abandon #reactii #acuzatii

Cum o ataca Marius Elisei pe Oana Roman, dupa ce vedeta l-a acuzat ca a abandonat-o pe fiica lor. “Cand iti pleaca sluga de acasa…”

 

Marius Elisei a reactionat ferm dupa ce Oana Roman l-a acuzat ca ar fi abandonat-o pe fiica lor, Isabela.Fostul sot al vedetei respinge cu fermitate aceste acuzatii, afirmand ca isi vede copilul in fiecare weekend.

Oana Roman si-a expus din nou viata personala pe retelele sociale, aducand acuzatii la adresa lui Marius Elisei si sustinand ca acesta nu se implica in cresterea Isabelei, dupa despartirea lor.

In replica, Marius Elisei a facut primele declaratii, contrazicand afirmatiile fostei sotii. El sustine ca isi petrece timpul cu Isabela in timpul weekendurilor, in momente in care programul fetitei este mai lejer. De asemenea, fostul sot al Oanei Roman a subliniat ca in perioada in care erau impreuna, el se ocupa de multe dintre responsabilitatile legate de gospodarie.

„I-a plecat sluga de acasa care nu facea nimic si nu era capabil de nimic si bun de nimic?! Ei asta ii place, sa se planga, sa se victimizeze. Ce inseamna ca nu ma implic in cresterea Isabelei? Eu sunt in weekend, nu sunt in cursul saptamanii. Cand iti pleaca sluga de acasa, care facea multe, iar pe tine nu te incanta cu mai nimic, mna… nu mai conteaza. Nu eram bun nici asa, nici asa! Acum poate sa spuna intr-adevar ca le facea ea pe toate. Eu nu mi-am abandonat copilul, asta inseamna ca si taica-su a abandonat-o pe ea, ca zicea ca nu vorbeste cu ea, nu o suna, nu o baga in seama?!”, a spus Marius Elisei pentru Spynews.ro.

„Eu am tras 10 ani in relatia cu ea ca sa fie bine, m-am chinuit si m-am rupt pe mine doar ca sa ne fie bine. Am trecut si am inghitit peste multe fapte urate pe care le face in continuare. Asta ce inseamna? Sa stau pana la batranete, pana la 60 de ani si sa raman singur. Pai, cine ma mai ia?

Sunt niste vaicareli pentru ca i-a plecat sluga de acasa. Ea nu facea nimic nici atunci (n.r. – cand erau intr-o relatie). Acum a dat de greu?”, a mai spus Marius Elisei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare