Vedete din Romania

#copii adoptati #adoptie la distanta #andreea marin

De ce nu mai tine Andreea Marin legatura cu micutii pe care i-a adoptat la distanta, de fapt

Andreea Marin s-a ocupat, de-a lungul timpului, de numeroase proiecte caritabile. In urma cu 13 ani, vedeta adopta la distanta doi copii, o fetita din Kenya si un baietel din China. Totusi, pe masura ce timpul a trecut, legatura pe care Zana a avut-o cu acestia s-a intrerupt.

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete din Romania, iar, de-a lungul timpului, vedeta nu a ramas indiferenta atunci cand a venit vorba despre cauzele caritabile. In urma cu multi ani, ea a adoptat la distanta doi copii. Cu toate acestea, cei doi au ajuns la maturitate, iar acum, Zana nu mai tine legatura cu ei.

„Acum iti dai seama ca sunt oameni mari, era cu mult timp in urma. Acum nu mai pastram legatura, sunt niste reguli ale adoptiei la distanta si intotdeauna puteai sa tii legatura – in China am si fost, l-am si intalnit pe baietel – numai prin intermediul forului, fundatiei in cazul acesta, care iti facilita acest lucru. Te lasa sa iti ajuti, dar nu sa – si e bine ca se intampla asa – profiti deja de legatura cu acest copil.

De fapt, tu ajutai prin donatiile tale sa construiesti o comunitate. Nu ajutai doar copilul in cauza, pentru ca fondurile pe care noi le trimiteam, atatia parinti adoptivi, intre ghilimele, din lumea larga, se adunau intr-o pusculita mare, si ei construiau intreaga comunitate. Adica, le faceau toalete, latrine odinioara, le reconstruiau sau construiau scoala, ajutau intreaga comunitate sa creasca. Practic, daca toata comunitatea creste, nu sunt inegalitati mari intre ei si au sanse sa se dezvolte impreuna si, mai ales, sansa la educatie, care inseamna clar deschidere catre lumea larga.”, a spus vedeta pentru Unica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului